Roti Tsunami Pak Ali – Roti Canai Banjir Special | iCookAsia


Subscribe to our channel now. Click the ‘subscribe’ button

84 thoughts on “Roti Tsunami Pak Ali – Roti Canai Banjir Special | iCookAsia

  1. Roti paling sedap ..tauke peramah n yg paling penting ade harga student ..mmg terbaik Cik Ali canai

  2. Kat mana ni roti canai ni. Nampak mmg terbaik k. Area mana ni

  3. simple je smua pnebar boleh buat..yg pnting kuah banjir.

  4. Aku tengok video ni pukul 2 pagi..esok jugak aku nak pi cari roti canai?

  5. dkt Malaysia ni ade 2 org jer hambe Allah yg jual makanan & Air dgn harge Rm0.10 Sampai skng diorng kekal kn dgn harge Rm0.10 Yg lain x berani lagi jual harge mcm tu..

  6. Memang sedap pun..saya da rasa n repeat berulang kali. Kuar kari dia pun sedap. Memang cukup rasa. Roti lembut. Perrgghhhhhh!!!

  7. Roti canai mamak…
    Sedap.
    Roti canai melayu….
    Sedap.
    Kedua-duanya sedap
    cara tersendiri.

  8. Uihh..sedappp..tapi tak leh la hari2..kesihatan kena jaga gak..takmau msuk hospital..la full house..haha

  9. Roti telur kl, kedai mamak mana letak bawang. Nak bawang, tambah duit leeer

  10. Baru hari nie dapat tgk video..memang betul roti canai Cik Ali sedap..bukan setakat sedap xkedekut pulak tu..ramah lagi..Cik Ali n Cik Dah memang the best

  11. dduk area flat sne je tp mkn br bpe kali sbb asyik full house jerkk??mmg sedap lembut je roti die..smbal pn besstt..

    #anktokeytuensemm?

  12. eah gak benert nie. makanan kok di kait kait kan ama bencana sunamii kam musibah

  13. Baru try baru² ni.. Alhamdulillah sedap, rugi klu tak try.. Area pasar malam pantai dalam je.. Nasib, sempat merasa.. Mmg laku keras roti canai dia, kna pegi awal klu tak melepas lah.. #Roti canai tsunami #Roti canai pak ali

  14. Warung ni boleh dapat diskaun harga student ? terbaiklah, saya sokong warung ni ?

  15. Paling aku suka pergi semenanjung no.1 bab makanan.. sedap2 makanan di sana.. hehe..

    Salam dari sarawak..

  16. Pak Ali akan buka cawangan di UM..roti canai pak Ali tk pernah menghampakan gitu #royal12

  17. Roti canai kuah banjir campur telur separuh masak ni, aku dah makan dengan kengkawan tahun 2002 lagi. Kita orang makan ada dekat satu kedai mamak dekat KL. Tak ingat nama kedai tu. Tapi memang ramailah orang makan. Tak sangka style ni baru viral sekarang. Aku kekadang rindu nak makan roti style macam ni. Aku oder je roti kosong kuah banjir. Lepas tu oder telur separuh masak. Settle masalah ?

  18. Roti canai melayu lgi sedap dri roti canai mamak..kot belah kedah bnyk orng menega roti canai

  19. Biasanya roti canai melayu lagi sedap dan lembut tetapi susah nak dapat kalau ada pun sekejap ada sekejap tak ada tutup

  20. Nampak sedap dan roti canainya pun besar dan tebal tak macam dkt kedai mamak tu roti canai alahai nipis dah tu
    kecil pulak tu

  21. Sama je rasa roti canai melayu dgn mamak. Jgn nk acah. Sama je. Korang racist je tu. Malay supremacy katakan

  22. pelik jugak buat video tapi xnyatakan waktu berniaga haha,tu yg paling penting org nk tahu haha

  23. Takda yg istimewa lah…. telor pun tak masak betul2!!! Masih berair lagi… soft boil egg kalau pecah kan masih seketul tapi lembik. In tak….!!!
    Roti nampak sedap…. tapi kuah cair…. telor berair!!! Sorry… but i hv to this pass

  24. kalau di kuching,sarawak roti canai ini dipanggil roti jantan..sebijik sama dgn roti tsunami nie

  25. Y tsunami ????
    Dont u think its very sad saying tsunami in every second of the day?? A friend of mine died with his whole family while holidaying in south of thailand
    Cant u ppl find a name which is more attractive !!!!

  26. Slalu pergi dulu .rm 2.50 dapat roti double plus telur 2 biji. Sanggup jalan kaki dari UM semata nak makan. Tpi tahun ni dia dah bukak kiosk kat Um kat kolej 12.

  27. Buka kedai roti canai je dah riuh kedainya
    Alhamdulillah
    Semoga dipermudahkan segala urusan dan dipermurahkan rezeki
    Ameen
    #BMF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *